Demokrat Parti İl Başkanı Nazım Dölekçekiç, haftalık pazar toplantısında ülke ve yerel gündeme yönelik açıklamalarda bulundu.
3 Aralık Dünya Engelliler gününü geride bıraktıklarını hatırlatarak sözlerine başlayan DP İl Başkanı Dölekçekiç, “Engelli kardeşlerimize engelsiz bir yaşam diliyorum. 4 Aralık Dünya Madenciler Günü’nde de işçi kardeşlerimize daha sağlıklı ortamlarda çalışmalarını diliyorum. Her türlü önlemin alınmasını diliyorum” dedi.
Dölekçekiç, geçen hafta gündeme getirdikleri Odunpazarı Belediyesi tarafından HDP mitingine otobüs tahsis edildiği iddialarına yanıt veren Kazım Kurt’a da cevap vererek, “Bir televizyon programında böyle bir araç vermediklerini söyleyerek topu taca attı. Bizim şahıslara yönelik herhangi bir sorunumuz yok. Bunun ispatlanmasını bizden istemişler. Bunu araştırmak bizim değil, onların görevidir” diye konuştu.
Odunpazarı İlçe Başkan Hüseyin Özcan’da CHP ve AKP İl Yönetimi’nin Eskişehir’de ikiz kardeş gibi davrandığını kaydederek, yeni stadyumun yapımı konusunda da CHP ve AKP’nin kendi aralarında çekişme yaşadığını, kente hizmet vermediğinin onların görevi olduğunu aktardı.
Konuşmaların ardından Eski İl Başkanı Fevzi Yalçın’a partiye yaptığı katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.
                                                                             
Editör: TE Bilişim