Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir İl Milli Eğitim Komisyonu toplantısı, CHP Parti Meclisi Üyesi ve CHP Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer'in katılımları ile Eskişehir CHP İl Binasında gerçekleştirildi.
Toplantıda; öne çıkan Eskişehir'in eğitim sorunları masaya yatırıldı ve karşılıklı fikir ve görüş alış verişi yapıldı. Eskişehir CHP İl Milli Eğitim Komisyonu Üyeleri; Eskişehir de Milli Eğitimle ilgili sorunları ve istekleri ve  yaptıkları çalışmaları, CHP Parti Meclisi üyesi ve Eskişehir CHP Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer'e sundular.   Komisyon'nun çalışmalarını ve projelerini beğendiğini ifade eden  Usluer, ''CHP Eskişehir Milli Eğitim Komisyon'nun çalışmalarına, fırsat buldukça katılacağım. Komisyonun çalışmalarına yardımcı olacağım ve  Eskişehir'de Milli Eğitim sorunlarını ve isteklerini bir yol haritası belirleyip, birlikte çalışmaları sürdüreceğiz''  dedi.
CHP Eskişehir İl Milli Eğitim Komisyon Üyeleri; önümüzdeki günlerde öğretmen sendikalarına, sivil toplum kuruluşlarına, Eskişehir halkına ziyaretlerini sürdüreceklerini ifade ettiler.
 
 
 
Editör: TE Bilişim