CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ‘Hayır’ ziyaretlerini sürdürüyor. Çakırözer önceki gün de Eskişehir’deki Esnaf odalarını gezerek ‘Hayır’ çağrısı yaptı, ‘Hayır’ın halka anlatılmasında esnaflardan destek istedi.
 
Esnaf odası başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Çakırözer,  Anayasa referandumuna CHP olarak neden ‘Hayır’ dediklerini anlattı. Halkın nabzını tutan esnaflardan destek istedi. Çakırözer, “15 yıldır ülkenin hali ortada. Artan terör olayları, işsizlik, ekonomideki durgunluk.. Ülke kötü yönetiliyor. 2 yıldır fiili başkanlık hakim. Ekonominin iyileşmesi, işsizliğin azalması için gelin bizlere destek verin,  ‘Hayır’ı halkımıza birlikte anlatalım” dedi. 
 
 
CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Anayasa referandumu öncesinde ‘Hayır’ çağrısında bulunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün Eskişehir’deki esnaf odalarını tek tek ziyaret eden Çakırözer, oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerinden destek istedi.
Esnafların halkın nabzını en iyi tutan meslek gruplarının başında geldiğini dile getiren Çakırözer, “ Yurttaşlarımızın nabzını tutan, onların sıkıntı ve sorunlarını en iyi şekilde çözümleyen meslek gruplarımızın başında esnaflarımız geliyor.  Yurttaşlarımızla iç içe olan, onların kanaat önderliği görevini üstlenen esnaf odalarımız sayesinde halkımıza ‘hayır’ dememiz gerektiğini anlatacağız. Onların destekleri ile hep birlikte ekonomiyi rayına sokacağız, durgunluğu ortadan kaldıracak, refah ve huzur içinde yaşayacağımız bir ülke yaratacağız”diye konuştu.
TEK ADAM BELİRSİZLİĞE NEDEN OLACAK
Ziyaretleri sırasında Anayasa değişikliği teklifine neden ‘Hayır’ dediklerini aktaran Çakırözer, “Eğer bu Anayasa değişikliği yurttaşların iradesinden geçerse Rejim değişecek. Sadece adı Cumhuriyet olacak. Her şey bir kişinin elinde toplanacak ve demokrasi kalmayacak. Tek adam karar verdiğinden belirsizlik hakim olacak. Kimse yatırım yapmaya cesaret edemeyecek” dedi.
 
Özel Halk Otobüsçüleri Odası, Servis Araçları Odası, Kahveciler Odası, Mobilyacılar Odası, Yaş Sebze ve Meyveciler Odası, Sucular Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Bakkallar Odası, Berber ve Kuaförler Odası ile Seyyar ve Tuhafiyeciler Odası başkanları ile yönetimini ziyaret eden Çakırözer, ‘hayır’ çağrısını yineledi. Çakırözer, “Ekonomik özgürlüklerimiz kısıtlanıyor, iş yapma ve yatırım ortamı bozuluyor, rekabet gücümüz azalıyor.  Ekonomideki durgunluk, vatandaşın alım gücü ortada. Ekonominin iyi olması sizleri de rahatlatacak. Biz istikrar için, güçlü bir parlamento için, parlamento üzerinde hiçbir vesayetin olmaması için hayır denmesi gerektiğine inanıyoruz. Esnafımızın da sağduyu ile karar vererek ‘hayır’ diyeceklerine, hayır’ın halka anlatılmasında bizlere destek olacaklarına gönülden inanıyoruz” dedi.
Editör: TE Bilişim