Örgütlenme faaliyetlerine hızla devam eden CHP Eskişehir İl Gençlik Kolları, kahve kahve, ilçe ilçe gezmeye devam ediyor. CHP Eskişehir İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Hüseyin Akçar, siyasetten soğutulmuş gençleri tekrardan siyasete kazandırmak istediklerini dile getirdi.

 Başkan Av. Hüseyin Akçar ve beraberindeki yöneticiler Sivrihisar İlçe Başkanlığını ziyaret etti. 30 Mart Yerel Seçimlerinde CHP Belediye Başkanı Adayı olan Fikret Arslan ve Belediye Meclis Üyeleri ile buluşan heyet, Gençlerin Sivrihisar'da etkin olması gerektiğini vurguladı. İlçe binası ziyareti ardından, Sivrihisarlı Esnafı ziyaret eden Akçar, her yaştan kişiyle muhabbet etti. 

Eski İlçe Başkanı Hülya Aydın Cesur'a da partisine göstermiş olduğu fedakarlıklardan dolayı teşekkür eden Başkan Akçar, sonrasında Belediye Meclis Üyesi Ahmet Çakır'ı ziyaret etti. Bütün ziyaretlerin sonrasında Sivrihisar'lılarla buluşmaktan memnun olduğunu dile getiren Akçar, Seyitgazi ve  Mihalgazi ilçelerinden sonra Sivrihisar'ı da başarıyla tamamladıklarını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim