Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Sinan Özkar bir toplantıda Cumhuriyet Halk Partisi yeteri kadar çalışmıyor, koordinasyon yetersizliği var  yönündeki eleştirilere yönelik soruya cevap verdi.  
Bir eleştiri yapılmadan önce kendisine sorulmasını isteyen Özkar, iddiaların doğru olmadığını anlattı. Özkar şunları söyledi; “Bireysel dediğiniz bizim Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız görevlendirildikleri kendi sorumluluk alanlarında gezilerini yapıyorlar. Kampanyanın propagandasını yönetiyorlar. Cumhuriyet Halk Partisi’nin sokakta görmedik diyen iftira atmış olur.  Bizim Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, Tepebaşı, Odunpazarı ilçe örgütlerimiz, il yönetim kurulu  Cumhuriyet Halk Partili değilmi. İl yönetim kurulu son olarak Beylikova, Sivrihisar ile Alpu’ya gitti. Bugün İnönü’ye gideceğiz. Buralar sokak değilmi. Bunu söyleye arkadaşlar doğru yapmıyor. Ülkenin ve Eskişehir’in geleceği ile ilgili yapılan işlerin üzerini örterek evet kampanyasına hizmet ediyorlar. Açık söylüyorum Cumhuriyet Halk Parti’sinde bir araya gelmediler diye eleştiren arkadaşlarımız AKP’nin 3 milletvekilini, il,ilçe yönetimlerini aynı fotoğraf karesinde gördünüz mü?
Tepebaşı Belediyesi’nin bir etkinliğine katılıyoruz vay efendim, ‘öteki neredeydi’, Odunpazarı Belediyesi’nin bir etkinliğine katılıyoruz ötekiler neredeydi. Milletvekilleri, Belediye Başkanları toplantı yaparak planlama yapıyoruz vay efendim ilçe başkanları nerede?
Bizim toplantı yapacağımız karar süreçlerini işleteceğimiz  kademeler var. Bütün ilçeler için çalışma grupları oluşturuldu. İlk çalışmalar yapıldı. Eskişehir’in tüm mahallelerinde çalışma grupları oluşturuldu. Yazıktır yapmayın. Ben bazı gazeteci arkadaşlara yapmayın diyorum. Ülkeye kötülük edersiniz. Sinan Özkar’ı hedef alabilirsiniz, ama Cumhuriyet Halk Partisi’ni hedef almayın, ülkeye kötülük edersiniz. Sormadan yazmayın ayıptır günahtır.”
 
Editör: TE Bilişim