AK Parti İl Başkanı M Dündar Ünlü beraberinde İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması EVET çalışmaları kapsamında Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Eskişehir Şubesin ziyaret etti. 
AK Parti İl Başkanı M Dündar Ünlü, ziyaretlerde; ev, iş yeri, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, 16 Nisan Gerçekleştirilecek olan Halk Oylamasında neden EVET denmesi gerektiğini anlatıyor.  Ünlü ziyaretlerinde, 2001 yılında Cumhurbaşkanı ve Başbakan arasında çıkan gerilimin ülke ekonomisinde nelere mal olduğunu unutmadıklarını belirtti. Ünlü, "İki başlılıktan dolayı meydana gelen krizlerde batan ve perişan olan sanayici ve iş adamları akıllardan çıkmadı.
  Anayasa kitapçığının atılması ile bir anda kasaları boşalan, faizlerin ve doların artışından dolayı hammadde alamaz hale gelen ve üretemeyen sanayici ve iş adamlarımızın aynı sorunları yaşamamaları için kesin çözümün Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Hızlı ve etkili yönetim, ekonomik büyüme, refah ve kalkınmanın garantisi olacak" dedi.
TÜMSİAD Eskişehir Başkanı Engiz, ziyaret anısına AK Parti İl Başkanı M Dündar Ünlü’ye 16 büyük Türk devletinin sembolik para üstüne basılı bayrak hediye etti. AK Parti İl Başkanı M. Dündar Ünlü’nün TÜMSİAD ziyaretinde İl Başkan Yardımcıları Murat Özcan, Yılmaz Şahin ve Ahmet Alsat hazır bulundu.
 
Editör: TE Bilişim