Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, TÜMSİAD Eskişehir Şubesi’ne ziyarette bulundu. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, 3 gün sonra referandum yapılacağını belirterek Evet ve Hayır tercihinde bulunanlara Yunus Emre'nin hoşgörüsü, Mevlana'nın sevgisi ile baktıklarını söyledi.
BBP olarak kendilerinin Evet diyeceklerini ifade eden Destici, "Biz Büyük Birlik Partisi olarak EVET tercihinde bulunmuş bir siyasi partiyiz ve dolayısıyla da tercihimizin milletimiz için, devletimiz için ve ülkemiz için daha doğru olduğunu; milletimize anlatmanın da bizim üzerimizde bir yükümlülük olduğunun da bilincindeyiz" dedi.
Geçmişte milletvekillerini istifa ederek hükümeti düşürdüklerini anlatan Mustafa Destici, "Yeni sistemde parlamentoda bir partiden 20 milletvekili istifa etmiş ya da kabineden 3 bakan istifa etmiş olsa da hükümeti düşüremeyecekler. Büyük Birlik Partisi olarak evet diyoruz ve inanıyoruz ki inşallah 16 Nisan'da sandıktan evet çıkacak ve ülkemiz, devletimiz ve milletimiz bu darbe anayasasından darbe ürünü olan bu mevcut sistemden kurtulacak" diye konuştu.
Başkan Engiz de TÜMSİAD Eskişehir’in yaptığı çalışmaları Genel Destici'ye anlattıktan sonra ortak ve dosdoğru yolda kalbî samimiyetle beraber yürümenin fazilet olduğunu ve bu yolda daim olma temennisiyle hizmet etmeyi şiar edindiklerini dile getirdi.
Başkan Engiz, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'ye TÜMSİAD ziyareti anısına 16 büyük Türk devletinin sembolik para üzerine basılı bayraklı plaketini hediye etmiştir.
TÜMSİAD Eskişehir Şubesi’nden Başkan Vekili Selami Uzun, Ali Demirel, Faruk Gökçe, Tolga Esen, Mehmet Çakmak, İsmail Çavdar, İsmail Gündüz ve Oğuzhan Çelik ziyarette hazır bulundular.
 
 

 
Editör: TE Bilişim