Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Devletin bekası için Evet dediklerini söyledi.
  Ankara Televizyon, Gazete Temsilcileri ve Haber Müdürleriyle bir araya gelen BBP Lideri Mustafa Destici ülke ve dünya gündemini değerlendirdi.
  Konuşmasına Şehit olan askerlere rahmet dileyerek başlayan Destici, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Yurt içinde ve yurt dışında ülkemizin, milletimizin ve hududumuzun güvenliğini sağlama hususunda kahramanca mücadele eden güvenlik güçlerimizin rabbim yar ve yardımcısı olsun.” dedi.
  "Devletin bekası, ülkenin birliği, milletin istiklali ve istikbali için 'Evet' diyoruz." diyen Destici, "Yeni sistem, darbecilerin bıraktığı ve enkaza dönüşen köhnemiş düzeni ortadan kaldıracak. Millet de gerçekten muktedir olacak." diye konuştu.
Destici, “Kurucu ve şehit liderimiz Muhsin Başkanımızın şahadetinin 8. Yıldönümü. Her yıl olduğu gibi 25 – 31 Mart arası Şehit Muhsin Yazıcıoğlu ve Şehitlerimizi Anma Haftası olarak idrak edeceğiz. 25 Mart Cumartesi günü saat 10.00 da Tacettin Sultan Dergâhında kabri başında anma töreni daha sonra aynı gün ATO Kongre Salonunda 8. Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu sempozyumunu gerçekleştireceğiz. Bu yıl ki tema ‘Türk Dünyası e Birlik olacak” dedi.
  Destici son olarak hafta sonu yapılacak anma programına partililer başta olmak üzere Alperen Ocakları üyelerini ve herkesi davet ettiklerini söyledi.
 
 
 
 
 
Editör: TE Bilişim