ABD’nin Ankara Büyükelçiliği Siyasi Bölüm Diplomatı Kevin D. Boyd, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Mustafa Dündar Ünlü’yü makamında ziyaret etti.

Sohbet havasında geçen ziyarette AK Parti Eskişehir İl Başkanı M. Dündar Ünlü, Eskişehir ilinin demografik yapısının, göçmenlerin oluşturduğu mozaik görünümünde şehrin etkileşim içinde bir bütün olduğundan bahsetti. Tatar yemeklerinden çığböreği çok sevdiğini söyleyen ABD Ankara Siyasi Bölüm Diplomatı Kevin D.Boyd’a, Ünlü de, Arnavut göçmenlerinin tatlılarını denemesini tavsiye etti.

Ünlü, referandum süreci ile ilgili ise, Cumhurbaşkanlığı sistemi ile ülkede istikrarın sistem olarak da garanti alınacağından gelişme ve büyümenin ivme kazanacağına vurgu yaptı. İl Başkanı Mustafa Dündar Ünlü, FETÖ terör örgütünün elebaşının ABD’de yaşadığı ve iadesinin toplum tarafından büyük memnuniyet ile karşılanacağını sözlerine ekledi.

FETÖ terör örgütünün elebaşının iadesi için, Adalet Bakanlıklarının karşılıklı çalışmaların sürdürdüğünü belirten Kavin D. Boy, sonucun olumlu olmasını temenni ettiğini belirtti.

ABD’nin Ankara Büyükelçiliği Siyasi Bölüm Diplomatı Kevin D. Boyd, AK Parti Eskişehir İl Başkanı M. Dündar Ünlü’ye gerçekleştirdiği ziyarette, AK Parti İl Yönetiminden, Pınar Turhanoğlu, ilhan Abbas Arslan ve Murat Özkan de hazır bulundu.
Editör: TE Bilişim