CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer "Hayır" ziyaretleri kapsamında Doğançayırlı yurttaşlarla bir araya geldi. Doğançayırlıların sıkıntılarını dinleyin Çakırözer, Anayasa referandumuna ilişkin kaygılarını anlattı. Çakırözer, “Doğançayırlı yurttaşlarımızla kaygılarımız ortak. Onlar da meseleyi bir parti meselesi değil, vatan meselesi, yavrularımızın geleceği meselesi olarak görüyor. Hayırlarımızı Doğançayırlı hemşehrilerimizle birlikte çoğaltıyoruz” dedi. Hayır için seferber olacaklarını belirten Doğançayırlılar, Çakırözer ile birlikte "Hayır'"mesajı verdi.
 
ESKİŞEHİR
 
CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Anayasa referandumu öncesinde sivil toplum ile temaslarını sürdürüyor. Dün Doğançayırlılar Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği’ni ziyaret eden Çakırözer, “Atatürk, Cumhuriyet ve demokrasi sevdalısı Doğançayırlıhemşehrilerimizle birlikte tüm yetki ve gücü hiçbir denetim olmaksızın tek kişide toplayan bu pakete ‘Hayır’ diyor, ‘Hayır’ seferberliğimizi Doğançayırlı hemşehrilerimizle birlikte çoğaltıyoruz” ifadelerini kullandı.

KAYGILARIMZ ORTAK

Doğançayırlı yurttaşlarla kaygılarının ortak olduğunu dile getiren Çakırözer, “Bizler böylesine büyük yetkilerin tek bir kişiye, sınırsız olarak, sorgulanmadan verilmesine karşıyız. Bu sadece CHP’nin, Doğançayırlıların meselesi değildir. Bu mesele Türkiye Cumhuriyeti’nin, bundan sonraki demokrasimizin, hukuk devletimizin geleceği ile ilgili bir mesele” dedi.

YURTTAŞLARA ‘HAYIR’ ÇAĞRISI

Anayasa referandumundan ‘Hayır’ çıkmazsa bir  ‘Tek Adam Rejimi’ kurulacağını dile getiren Çakırözer,  “Tek adam her şey olacak ve devletin tümüne hükmedecek. Bir kişi Başkan seçilecek ve o kişi hem hükümet, hem Meclis, hem de mahkeme olacak. Güçler ayrılığı denen bir şey olmayacak. Bizler cumhuriyetimiz, demokrasimiz ve ülkemiz için, geleceğimiz, yarınlarımız için tüm yetkileri bir kişide toplayan, ülkeyi felakete sürükleyecek Tek Adam Rejimi’neDoğançayırlıhemşehrilerimizle birlikte ‘Hayır’ diyor, tüm yurttaşlara ‘Hayır’ çağrısında bulunuyoruz" şeklinde konuştu.

DOĞANÇAYIRLILAR ‘HAYIR’ İÇİN SEFERBER

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Cengiz Fidan ve dernek üyeleri CHP’li Çakırözer’e teşekkürlerini sunarak, hem Doğançayır ve çevre köylerinde hem de Eskişehir’de "Hayır" için seferber olacaklarını dile getirdi.
 
 
Editör: TE Bilişim