Demokrat Parti’de 7 yıldır il başkanlığı görevini yürüten Emre Demir görevini bıraktı

 Demokrat Parti’de 7 yıldır il başkanlığı görevini yürüten Emre Demir iş yoğunluğu nedeniyle görevinden istifa etti yerini Eski Milletvekili Fevzi Yalçın’a bıraktı. Partisi tarafından 1. Sırada Eskişehir milletvekili adayı gösterilen Fevzi Yalçın’da ‘il başkanlığı’ görevi nedeniyle adaylıktan çekildi.

Bu 6 yıl içinde 3 olağanüstü genel kurul, Hüsamettin Cindoruk, Namık Kemal Zeybek ve Gültekin Uysal olmak üzere 3 genel başkanımızla çalışma fırsatı buldum diyen Emre Demir, “Bu seçimlerde de Eskişehir’de YSK’ya vermemiz gereken 6 milletvekili adayımızı genel merkezimize ileterek, teşkilattan beklenen görevlerin en önemlilerinden birini de yerine getirdik. Bu 6 yıl bizler için gerçekten çok yoğun oldu. Ben aynı zamanda ticaretle uğraşıyorum. Şu an farklı bir yatırım planlaması içerisinde olacağımdan ötürü, uzunca bir süre yurtdışına gidip geleceğim. Seçimlerin daha iyi yönetilebilmesi için, teşkilatların daha iyi çalışabilmesi için Eskişehir’de ben görevimi eski milletvekilimiz, şu anki Genel İdare Kurulu Üyemiz Sayın Fevzi Yalçın’a devrediyorum. Benim gözüm arkada değil. Benden kat be kat daha tecrübeli olan Fevzi Yalçın ile Eskişehir’de birlik ve beraberliğin bozulmadan hareket edebileceğini çok iyi biliyorum” diye konuştu.

Yeni il başkanı olan Fevzi Yalçın’da yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Genellikle bir ekip bir başka ekibi diskalifiye etmek için yıllarca kullanılmış fikirlerdir. Fakat bugün burada ortaya koyduğumuz bu çalışma tarzıyla Eskişehir’de Demokrat Parti’ye gönül vermiş tüm insanların bir bayrak altında toplanmasını sağlamak, kendisini ötekileşmiş hisseden tüm arkadaşlarımızın tekrar bu çatı altında toplanmasını sağlamak amacıyla ortaya koyduğu bu takdire değer yaklaşımı için il başkanı arkadaşımız olmak üzere, tüm yönetici arkadaşlara şükranlarımı sunuyorum.”

Editör: TE Bilişim