AK Parti Eskişehir Milletvekili Aday Adayı Dr. Mehmet Akif Dr. Erdem temayülden sonra gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında bu günde TÜMSİAD, Eskişehir Şoförler Odası, Eskişehir Ticaret Borsası'nı ziyaret etti. TÜMSİAD Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz'le bir araya gelen Dr. Erdem partimizin bu güne kadar gerçekleştirdiği temayül çalışmaları bundan sonrada artarak devam edecek. Kim aday olursa veya vekil seçilirse bu çalışmalara destek için elinden geleni yapacaktır" diye konuştu. TÜMSİAD Şube Başkanı Ali Engiz de "Hayırlı olsun” diyerek başarılar diledi.

 

Eskişehir Şoförler Odası Başkanı Suat Er ile bir araya gelen Dr. Erdem ülkemizde iş sağlığı açışından ciddi çalışmalara imza atan Başkan Er'e tebriklerini iletti. Dr. Erdem "Bismillah dedik ve bir yola koyulduk, sizlerin hayır dualarıyla inşallah çalışmalarımız seçim sürecinde olduğu gibi seçim sonrasında da tüm hızıyla devam edecek. Seçimlerde her kim aday olursa olsun çalışmaları en iyi şekilde gerçekleştireceğinin teminatını verebilirim" dedi. Başkan Er ise hayırlı olmasını diledi ve Allah yar ve yardımcınız olsun dedi.

 

Türk-İş Eskişehir Temsilcisi Necat Kılıç'ı ziyaret eden Dr. Erdem "Bir yola çıktık akıbetimiz hayır Rabbim nasip eğlediyse eğer Milletvekili Adaylığına talibiz sizlerinde hayır dualarını istiyoruz" dedi. Türk-İş Eskişehir Temsilcisi Necat Kılıç ise "Hakkınızda hayırlısı olsun Allah yar ve yardımcınız olsun" dedi. Sonrasında Eskişehir Ticaret Borsa'sı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Zeydan'a ziyarette bulunan Dr. Erdem "Tarımın ülkemizde ki yeri gerçekten başka dedelerimiz ninelerimiz bu ülkeyi tarımla kalkındırmıştır. Çiftçilerimiz ve köylülerimiz sayesinde evlerimizde ekmek yiyebiliyoruz" şeklinde konuştu. Yönetim Kurulu Başkanı Zeydan ise "Çiftçiler ve köylülerimiz için çok ciddi çalışmalara imza atıyoruz. İnşallah diğer dönemlerde çiftçimiz çok daha iyi yerlerde olacak" diye konuştu. Dr. Erdem'e hayır dualarını eksik etmeyeceğini söyleyerek, “Allah yar ve yardımcınız olsun” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim