Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Dr. Mehmet Akif Erdem Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğünce organize edilen fidan dikim etkinliğine katılarak, Emlak Komisyoncular Odası Başkanı Gazi Çelik ile bir araya geldi.

Muttalip Mahallesi, Bozdağ mevkiinde bulunan ağaçlandırma sahasına, 12 okuldan 400 öğrenci katılarak, 4000 fidanı toprakla buluşturdu.

Dr. Erdem, "Orman Bölge Müdürlüğü'nün düzenlediği bu güzel organizasyona katılıp bir fidan da biz dikmeyi vazife olarak gördük, ülkemiz öğrencilerini de takdir ediyorum. Ormanlarımıza ne kadar önem verdikleri bu güzel çalışmalarından belli oluyor" dedi.

Eskişehir Emlak Komisyoncular Odası Başkanı Gazi Çelik ile de bir araya gelen, AK Parti Milletvekili Aday Adayı Dr. Erdem, Başkan Gazi ile görüş alışverişi yaptı. Başkan Gazi, "Artık Eskişehir'in imara açılması gerekmekte, halk mağdur oluyor" dedi.

Dr. Erdem ise Başkan Gazi ile aynı düşüncede olduğunu söyleyerek, "Eskişehir'in imara açılması konusunda size katılıyorum fakat bu kent büyüyecekse planlı bir şekilde büyümeli" dedi.

Editör: TE Bilişim