MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Alirıza  Kahveci 23 Nisan ile ilgili bir mesaj yayınladı. Kahveci, koltuğunu  sembolik olarak çocuklara bıraktı.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan, dünyanın ilk ve tek çocuk bayramı olduğunu vurgulayan Kahveci’nin 23 Nisan mesajı şöyle:
“Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış bayramı olan 23 Nisan 1920, 1935 yılında Halkın Egemenliği Bayramı ile birleştirilmiş ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanmaya başlanmıştır.
Geleceğimizin temsilcileri olan çocuklarımız, aziz milletimizin yokluklar ve güçlükler içerisinde istiklal mücadelesinde gösterdiği azim ve kararlılık, bugün daha çağdaş bir Türkiye için ortaya koyduğumuz çabanın da ilham kaynağı olmuştur.
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın sevincini ve bilincini yaşamamızı sağlayan Türk Ulusunun Önderi Mustafa Kemal Atatürk,silah arkadaşlarını bu uğurda canlarını ortaya koyan gazi ve şehitlerimizi saygı,rahmet ve minnetle anıyoruz.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene...”
 
Editör: TE Bilişim