CHP Parti Meclisi Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Eskişehir Şubesi’ni ziyaret etti. Referanduma giderken ülke ekonomisini değerlendiren Usluer, “En çok sizler hissediyorsunuz ekonomik buhranı” dedi.

 

Usluer, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ekrem Birsen’i ziyaret etti. Emlakçılar Odası Başkanı ve Pastacılar Odası Başkanı’nın da hazır bulunduğu ziyarette Usluer, referandum giderken ülkenin içinde bulunduğu durumu değerlendirdi. Ekonomik olarak koalisyon hükümetleri zamanlarından bile kötü bir duruma gelindiğini ifade eden Usluer, “Ekonomik istikrar ülkedeki bütün yurttaşları ilgilendirir. Elbette ki istikrar olması hepimizi memnun eder fakat 15 yıldır iktidarda olan parti bugünkü ekonomik buhranın üstünü örtüyorsa bu istikrar vaadini hala yerine getiremiyorsa durup bir düşünmeniz gerek, hepimizin düşünmesi gerek. Başkanlık gelirse dolar 3.70’ten 1.50’ye mi düşecek? Başkanlığın ülke ekonomisine nasıl bir katkısı olacak? Bunun cevabı onlarda yok.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Birsen, vatandaşın vereceği karara saygı duyduklarını ifade ederek referandum sürecinin ve seçimin huzurlu bir ortamda geçmesini temenni ettiğini dile getirdi.

Editör: TE Bilişim