"Sandığa Sahip Çıkıyoruz" sloganı ile AK Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatı yoğun bir şekilde Sandık kurulları oluşturma çalışmalarını sürdürüyor.

 AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Ertuğrul Dindar; bu çalışmada, en ufak bir hataya mahal vermeyecek şekilde, gece demeden, gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. 

  "Biz öyle bir teşkilatız ki, Ana kademe, Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve Mahalle Temsilcilerimizle bir bütün halinde çalışıp, Hizmet etme noktasında işlerimizi ve çalışmalarımızı titizlikle yapıyoruz" diye konuşmaya başlayan AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Ertuğrul Dindar, " Bu bağlamda yapılacak hiçbir çalışmamızı şansa bırakmıyoruz.Şu anda Tepebaşı ilçemize bağlı bütün mahallelerimizde sandık kurulu çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. İnşallah teşkilat olarak emeklerimizin karşılığını alacağız.

   Bundan sonraki ilk adımımız ise 7 Haziran 2015 de yapılacak olan Milletvekilliği seçimleri öncesinde sandık kurullarını bilgilendirme toplantılarıyla,arkadaşlarımızın çok daha donanımlı hale getirmektir" şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim