Emrah Aktürk  Liberal Demokrat Parti’den (LDP)  aday adaylığını açıkladı.

LDP’den aday adaylığını açıklayan Aktürk, 2015 Genel Seçimleri’nin, Ulu Önder Atatürk’ün yol göstericiliğinde, insan hak ve özgürlükleri ve inançlarına saygılı, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devletinde, ülkemiz insanlarının kardeşliğinin ve dürüstlüğünün egemen olduğu hakça bir düzen için partimiz açısından bir demokrasi kazanımı olacağına içtenlikle inandığını söyledi. Aktürk, “Bu yolda sizinle birlikte yürümem için bana vereceğiniz destek en büyük onur ve kazancım olacaktır” şeklinde konuştu.

Yeni yılın Liberal Demokrasi Partiye, Türkiye ve Eskişehir için büyüme yılı olacağını ifade eden aday adayı Emrah Aktürk, “Toplumumuza dayatılan çağdışı ve karanlık zihniyetlerin bizi biz yapan Türkiye’mizin değerlerini yok etmeye çalıştığını üzülerek belirtmeliyim. Bu gidişi durdurmak için güç birliği yapmalı, iktidarın çağdışı ve haksız uygulamalarına karşı; eski yeni, genç yaşlı demeden yurtsever insanlar olarak mücadele etmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Emrah Aktürk Kimdir?

01.03.1977 tarihinde Eskişehir'de doğdum. İlkokul Malhatun İlkokulu, Orta ve Lise öğrenimini Süleyman Çakır Lisesi'nde tamamladım. Evli ve iki çocuk babasıyım. Halen Açık Öğretim Fakültesi  öğrencisiyim. Kalite Yönetim Sistemleri üzerine özel bir şirkette Baş denetçi olarak çalışmaktayım.

Editör: TE Bilişim