Dr. Erdem'in bugün gerçekleştirdiği ziyaretlerde ilk durağı Eskişehir Elektrikçiler Odası oldu. Başkan Cafer Adıgüzel ile samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette temayül yoklamasının şenlik havasında geçtiğinden bahseden Dr. Erdem "Niyet Hayır, Akıbet Hayır" diyerek İnşallah bu yolda beraber yürürüz mesajı verdi.

Elektrikçiler Odası Başkanı Cafer Adıgüzel ise sizin buralarda olmanız bize güç verecektir, Mecliste olmanızı ve Eskişehir'i temsil etmenizi canı gönülden çok isterim diyerek Dr. Erdem'e destek verdi. 

Dr. Mehmet Akif Erdem Elektrikçiler Odasının ardından Kanal 26'yı ziyaret etti.

Burada yapılan röportajda Eskişehir'in potansiyelinden bahseden Dr. Erdem şunları söyledi " İnşallah Eskişehir'in mevcut potansiyellerinin harekete geçirilmesi en büyük dileğimiz. Bu konuda en iyisini yapacağımıza dair inancımız çok büyük. Altyapısı, turizmi, sanayisi, doğal kaynakları ile Eskişehir'in çok ciddi avantajları var. Eskişehir Anadolu'nun parlayan yıldızı ama yetmez. Biz Eskişehir'i Anadolu'nun patlayan yıldızı yapacağız" 

Dr. Erdem, sonrasında Sanayi Odası Başkan'ı Savaş Özaydemir'i ziyaret etti. Dr. Erdem, Eskişehir sanayisinin büyük bir gelişme gösterdiğini ve bu durumun Eskişehir potansiyeli için itici bir güç olduğunu ifade ederken Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir de gerçekleşen ziyaret nedeniyle Dr. Erdem'e teşekkür ederek başarılar diledi.

Dr. Mehmet Akif Erdem, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Eskişehir şubesini ile ziyaretlerine devam etti.

Başkan İsmail Hakkı Civelekler "Sigara ve diğer madde bağımlılıkları nedeniyle gençliğin büyük tehdit altında olduğunu ve bununla mücadele etmek için yoğun bir çaba sarf ettiklerini" söyleyerek vekillerimizden destek istiyoruz dedi. Yeşilay'ın önemine vurgu yapan Dr. Erdem'e nazik daveti için teşekkür eden Civelekler, başarılar diledi.

Son olarak  Dr. Mehmet Akif Erdem gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan ile bir araya geldi.

"Anadolu Üniversitesi sadece Eskişehir'in değil tüm Türkiye'nin gurur duyduğu bir üniversite" diyen Dr. Erdem "İsmi Anadolu, ama bir dünya üniversitesi olmuş bu bilim yuvası hepimize gurur veriyor. 3 milyona yakın öğrencisi ve uzaktan öğretim programları ile hepimize bu gururu yaşatan üniversite yönetimi, akademisyenleri ve emek veren herkesi sizin şahsınızda tebrik ediyor başarılar diliyorum" diye konuştu.

Dr. Erdem'e ziyaretinden dolayı teşekkürlerini sunan Rektör Gündoğan kendisine seçim sürecinde başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim