Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanı Ayhan Sezer, MHP olarak 2015 genel seçimlerindeki hedeflerini açıkladı. Başkan Sezer, 2015 seçimlerinin Türkiye ve Eskişehir’de MHP’nin seçimleri olacağını belirtti.

Parti olarak 2015 Genel Seçimlerinin Türkiye’nin geleceğinin belirleneceği bir seçim olarak gördüklerini ve ülke için bir varoluş mücadelesi haline geldiğini ifade eden İl Başkanı Ayhan Sezer, “Bu seçimlerde bütün tahminleri alt üst ederek, Eskişehir’de tarihi bir başarıya imza atacağız. Eskişehirlilerin bu hedefin gerçekleştirilmesinde, partimize tam destek vereceklerine inancımız ve güvenimiz tamdır. Bu zamana kadar MHP Teşkilatı olarak neyi hedeflediysek gerçekleştirdik. Bundan sonra da gerçekleştirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Eskişehir'den 2'inci Milletvekili

MHP Eskişehir teşkilatı olarak Eskişehir’den 2’inci milletvekilini kesinlikle çıkaracaklarını dile getiren Başkan Sezer, “Dün ne dediysek, bugün de onu diyoruz. Biz hiçbir zaman gerçekleştirilmeyecek hayallerin peşinden koşmadık. Kendimize yapabileceğimiz hedefler koyduk ve gerçekleştirdik. Bizlere inanmış olan insanları, vaatler ve tutulamayacak sözlere değil, gerçekçi programlar ve hedeflere yönlendirdik ve başardık. Şunu bir kere daha tekrarlamak istiyorum ki, MHP Eskişehir’de ikinci milletvekilini kesinlikle çıkartacaktır” ifadelerini kullandı.


Editör: TE Bilişim