Saadet Partisi İl Halkla İlişkiler Başkanı Nazif Ayaz, ülkenin bir çok büyük sorunlarının halletmek ve yaşanabilir bir ülke olmak için çalışılması gerekirken sorunları bir kenara bırakılarak ‘evet’ mi, ‘Hayır’ mı telaşına düştüğünü söyledi.
Siyasilerin halkı ayrıştıracak söylemlerden kaçınmaları ve halkı bir arada tutacak hoşgörülü söylemlere ve davranışlara ağırlık vermesini isteyen Nazif Ayaz, “ Çünkü Türkiye’miz ve insanlarımız bugüne kadar zaten yeterince ayrışmadı mı? Geçmişte sağcı-solcu diye ayrıştırıp birbirimize düşman edip kırdırmadılar mı? Alevi-Sünni diyerek birbirimize düşman etmediler mi? Türk_Kürt diyerek birbirimizle düşman edip iç savaş çıkartmaya kalkmadılar mı?. Bugünse oy uğruna iş zırvanadan çıkmıyor mı? Keskin dil kullanarak Evetçi-Hayırcı diye iki saf oluşturulmadı mı” diye konuştu.
Ülkenin yıllardan beri terör belası ile uğraşıyor olmasının anayasa ile doğrudan bir ilgisi olmadığını vurgulayan Ayaz, PKK olmak üzere terör örgütlerinin arkasında küresel güçler olduğunu kaydetti. Ayaz, millet olarak birlik halinde düşmanlara karşı mücadele verilmesi gerektiğini ifade etti.
 
Editör: TE Bilişim