Not: Bugüne kadar yaşanan tebirk krizi ile ilgili yapılan açıklamaları haberin sonunda bulunan reklamın altında bulabilirsiniz

Eskişehir'de "Teşekkür" tartışması sürüyor. Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde Eskişehir'e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i kaleme aldığı yazı ile tebrik ettiği yönünde haberi kamuoyu ile paylaşmıştı. AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü de servis edilen haberin doğrular içermediğini belirtmişti. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen 20 Mart tarihinde yayınladığı mesajında yalancılık üzerinden suçlamalarda bulunmuş Ak Parti İl Başkanı Dündar Ünlü'ye yüklenmişti. Dündar Ünlü'de 21 Mart tarihinde kısa bir açıklama yaptı. Ünlü" Cumhurbaşkanımız Büyükşehir Belediyesini ziyaret etmemiş, basın bürosu tarafından hazırlanan matbu metni imzalamamıştır.
Ziyaret etmediği belediyeyi ziyaret etmiş gibi algı oluşturmak neyin çabasıdır?
Ben gerçeği saptırma konusunda Büyükşehir Belediye başkanıyla yarışamam böyle bir maharetim yok. Ne siyasette ne de normal hayatımda birileri gibi yalan söylemeyi de tercih etmemişimdir."
 
Editör: TE Bilişim