Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Aday Adayı Erman Gölet CHP teşkilatını ziyarette bulundu.

Ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılı süreci hep birlikte yaşadıklarını dile getiren Erman Gölet, “Hepimizin ülkemize ve halkımıza karşı toplumsal bir sorumluluğu var. Bizler CHP partisi örgütünden gelen insanlarız.  Önümüzde ki süreçte çok iyi duyarlılıkla hareket ederek hem Eskişehir’de hem de Türkiye genelinde AKP karanlığından kurtulacağımıza inancımız sonsuz. CHP bu ülkenin yıkılmayan, ele geçirilmeyen tek kalesidir” ifadelerini kullandı.

CHP İl Başkanı Ersen Yeniceli ise, “Belediyeler ve sizlerin desteğiyle partimizi en iyi yerlere getirmeye çalışacağız. Ben inanıyorum ki bu dönem CHP’nin çok yıldızlaştığı bir dönem” dedi.

Gölet ziyareti esnasında, Eskişehir’deki milletvekilliği aday adaylığına başvurduğunu söyleyerek, “Gönül isterdi ki parti içi demokrasi işlesin. Yinede genel başkanımız verdiği kararlara saygı duyacağız. Bu süreçte bir sorumluluğum daha var. Bu süreçte birbirimizi üzmeden, birbirimize omuz vererek, kırgınlıkları bir tarafa bırakarak birbirimize sahip çıkmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

SIRALAMANIN BENİM İÇİN HİÇBİR ÖNEMİ YOKTUR

Seçim sürecinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilk 3’ünde, ilk 6’sında olma ya da listede hiç bulunmamasının kendisi için bir onur olduğunu belirterek, “Çünkü ben aklımın erdiği günden beri Cumhuriyet Halk Partisi’nde siyaset yapıyorum. CHP’de doğdum, CHP’de öleceğim. Bu partinin üyesi olmak benim hayatımdaki en büyük onurlardan bir tanesidir. Sıralamanın benim için hiç önemi yoktur” dedi. Gölet, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in aday adaylığı süreçlerinde listenin belirlenmesinde hiçbir müdahale olmayacağı şeklindeki açıklamasına da, “Yılmaz Hocam söylüyorsa doğru söylüyordur” şeklinde yanıt verdi.

Ersen Yeniceli, Gölet’e aday adaylığı sürecinde başarılar dileyerek, ziyaretten memnun olduğunu dile getirdi. 

Editör: TE Bilişim