AK Parti İl Başkanlığı bünyesinde 2013 yılında kurulan İşçi Komisyonu güçlü kadrosuyla yeniden yapılandı.

 AK Parti Eskişehir İl Başkanı M. Dündar Ünlü, işçilerin alın teri, emek ve yetenekleriyle ülkenin kalkınmasında büyük önem taşıdığına dikkati çekerek Ali Karademir, Başkanlığı'nda yeniden yapılanan işçi komisyonu üyeleriyle bir araya geldi. İşçilerin genel sorunları ve kurumsal sorunlarının konuşulduğu ilk istişare toplantısında Ünlü, işçi komisyonu üyelerinin ilettiği sıkıntıları not ederek çözümü içinde  gerekli mercilerle irtibata geçileceği mesajını verdi.

Ünlü, işçi komisyonunun yeniden yapılanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, örgütlenmeyi her zaman destekleyen bir anlayışla hareket ettiklerini söyledi.

MİLLETE HİZMET

Ünlü, Eskişehir’in güçlü bir sanayisi ve buna bağlı olarak işçi ağırlıklı bir demografik yapısı olduğunu kaydederek "Bugün bir araya gelerek sorunlarına kulak verdiğimiz işçi kardeşlerimiz şehrimizin yarınları için alın teri döküyor, emek harcıyor. İşçi kardeşlerimizin sesini duyurmak için yeniden yapılanan bu komisyonumuzun büyük bir sorumluluk yüklendiğini ifade etmek isterim. Şunu tekrar söylemekte fayda görüyorum bugün işçinin sesine kulak veren işçinin yanında olan bir hükümetimiz bulunmaktadır. Bizlerde Partimizin buradaki temsilcileri olarak tüm birimlerimizle millete hizmet eden, hizmet edeni koruyan bir anlayıştayız” dedi.

YENİDEN YAPILANDIK

İşçi Komisyonu Başkanı Ali Karademir ise “Eskişehir’de farklı kurumlarda çalışan işçi kardeşlerimizle bir araya gelerek 2013 yılında kurulan işçi komisyonumuzu güçlü kadrosuyla yeniden yapılandırılmasını  sağladık. Tekrar düzenli toplantılarıyla üyelerimizi bir araya getirerek, ortak bir dille sorunlarımızı çözümleri için mücadele veriyoruz. Bugün de ilk toplantımızda İl Başkanımız M. Dündar Ünlü, katılarak arkadaşlarımızın kurumlarında yaşadıkları sıkıntıları dinledi. Çözümü içinde gereken girişimlerin yapılacağını vurguladı” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim