Eskişehir Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Prof. Dr. Emine Nur Günay, 8 Nisan Dünya Romanlar Günü’nde Tepebaşı’ndaki Roman vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı tarafından Tunalı mahallesinde düzenlenen etkinliğe İlçe Başkanı İbrahim Kaynarca ile birlikteçok sayıda roman vatandaşı katıldı.
 
 
EĞİTİM MÜJDESİ
 
Roman vatandaşların öneri ve taleplerini dinleyen Günay, mahalledeki çocukların ve gençlerin, özellikle müzik alanında profesyonel olarak eğitim almasına yönelik isteklere karşılık, ‘’Bu konuyla alakalı İlçe Başkanımız İbrahim Kaynarca ile görüştük. Vatandaşlarımızın, özellikle kadınlarımızın ve gençlerimizin mesleki eğitimler alarak iş hayatına daha rahat atılabilmesi amacıyla hayata geçirdiğimiz Tepebaşı Akademi’de gençlerimize yönelik eğitimler açıyoruz. Gençlerimize yönelik bu eğitimler, onların eğilimlerine göre şekillenecek ve potansiyellerini keşfederek, ortaya çıkarmaları için önemli bir fırsat olacak.
 
 
COŞKULARINA ORTAK OLDU
 
Roman vatandaşların coşkusu Milletvekili Günay’ın salona girişinden konuşmasının bitimine kadar devam etti. Günay’ın konuşmasının bitiminde hep bir ağızdan istikbal, istiklal ve istikrar için evet diyen Roman vatandaşların coşkusu, son bölümde tavan yaptı. Günay’da bu coşkuya ortak olarak Roman vatandaşlar ile birlikte dans etti.
 
 
MEVLİDE KATILDI
 
Toplantı çıkışında, mahalle sakinlerinden mevlit daveti alan Günay, vatandaşları kırmayarak davete katıldı. Bir süre vatandaşlar ile de sohbet eden Günay, başsağlığı dileyerek mahalleden ayrıldı.
 
 
 
 
Editör: TE Bilişim