CHP İstanbul Milletvekilleri Gürsel Tekin ve Enis Berberoğlu Eskişehir’de hayır çalışmalarına katkıda bulundu. İl il gezerek hayır çalışmalarını sürdüren Tekin ve Berberoğlu, dün Eskişehir’e gelerek vatandaşalrla buluştu. İkili daha sonra CHP İl Başkanlığı binasında belediye başkanları ile il ve ilçe başkanlarıyla bir araya gelşerek görüşme yaptı.
Gerçekleşen ziyaret ve çalışmalar hakkında bilgi veren CHP İl Başkanı Sinan Özkar, “Gürsel Tekin il il gezerek referandum çalışmalarını sürdürüyor. Gittiği şehirlerde miting yapmıyor. Sokaklarda, kahvelerde insanlarla bir araya gelerek görüşüyor. Çok verimli bir çalışma südürüyor. Dün de İstanbul’a giderken Eskişehir programında olmamasına rağmen uğradı. Enis Berberoğlu da kendisiyle beraberdi. Atatürk Bulvarı üzerinde kısa bir tur yaptık. Vatandaştan ciddi bir ilgi gördü” dedi.
Daha sonra il başkanlığına gittiklerini anlatan Özkar, burada CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve il ve ilçe başkanları ve yöneticileri ile bir araya geldiklerini söyledi.
 

 
Editör: TE Bilişim