Meral Akşener’in iftar yemeğine katılan ve yemek fotoğraflarını sosyal medya sayfasında paylaşan MHP’nin eski il başkanlarından Oğuz Sever, alınan kararlar ile ilgili esgazete’ye konuştu.

16 Nisan Referandumdan sonra eve dönmek yerine siyasete devam etmek kararı aldıklarını vurgulayan Sever, Akşener’in iftar yemeğinde, gelecek ile ilgili karar aldıklarını söyledi. Referandumda 'Hayır çıkması halinde hemen yeni bir parti kurulacaktı' diyen Oğuz Sever, “Ama, bizler ondan sonra eve dönme yerine bu hareketi partilileşme kararını aldık. Bu hareket ya yeni bir parti olarak ya da varolan partilerden birisi ile halkın oylarına talip olacak” dedi.

Aktif siyasete devam etme kararı aldıklarını belirten Sever şunları söyledi:

“Şimdi uyum yasaları çıkarılacak. Yeni anayasa düzenlemeleri için. Bu yüzden bu uyum yasalarının çıkarılmasını bekliyoruz. Bu hareket ister 2017, ister 2018 erken seçim veya 2019 da yapılacak seçime hazırdır. Seçimlere gireceğiz ve halkımızın oylarına talip olacağız. Yemekte bu konuda kararlı olduğumuzu bir kez daha dile getirdik.Bu hareket her anlamda hazırdır. Mücadeleye devam edeceğiz.”

                                                                                                    

Editör: TE Bilişim