AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan'ın AK Parti Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkanlığından sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevi devir teslim töreni gerçekleşti. Harun Karacan görevi Ankara Milletvekili Fatih Şahin'den devraldı.

Ankara Milletvekili Fatih Şahin devir teslim töreninde şöyle konuştu: “Bugün burada bir nöbet değişimi için toplanıyoruz. 20 Temmuz itibarı ile ben Genel Sekreter olarak görevlendirildim benden boşalan göreve de Sayın Eskişehir Milletvekilimiz kıymetli abim Harun Karacan getirildi ben bu değişimin hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Verimli bir dönem geçirdik, özellikle doğu ve güneydoğu Anadolu bölgesindeki çalışmalarımız gerek referandum döneminde gerek sonrasında sivil toplum kuruluşları dernekler, borsalar odalar ile yürütülen iyi ilişkileri daha da ileriye götürdük, Bu manada bu konuda tecrübeleri tartışılmaz olan Harın Karacan’ın bu alandaki çalışmaları daha da ileriye götüreceğine inancımız tam. AK Parti hizmet lokomotifinin en önemli kompartımanlarından biridir burası. Çok çalışmamız gerekiyor Kudüs ve Mescidi  Aksa’daki gelişmeleri takip ediyoruz Kudüs için hep birlikte daha güçlü şekilde çalışmamız gerekiyor. Bu görev değişimleri heyecan ve aşk için bir vesiledir. AK Parti herhangi bir grubun kesimin bir mezhebin bir etnisitenin partisi değil, 80 milyonun dünya mazlumlarının mağdurlarının partisidir. Bu bilinçle bugüne kadar nasıl çalıştıysak bundan sonra da durmadan yorulmadan koşmaya devam edeceğiz. Allah hepinizden razı olsun.”

TEŞEKKÜR ETTİ

Daha sonra konuşan AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan ise, duygularını şöyle dile getirdi: “Bu güzel ve anlamlı günde beni yalnız bırakmayan, partimin ileri gelenlerine, sendika ve odaların genel başkanları ve Eskişehir temsilcilerine, AK Parti’nin il ve ilçe teşkilatı başkanlarına ve belediye başkanlarına, herkese teşekkür ediyorum. Yeni görevimin mutluluğu ve gururu içindeyim. Bizler büyük bir davanın içindeyiz, makamlar gelip geçicidir bizim çizgimiz duruşlumuz değişmez bizim için asıl olan davadır. Beni bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a,  şükranlarımı sunarım, Başbakanımız Binali Yıldırım’a da teşekkür ederim. Görevimi Ankara Milletvekili Fatih Şahin'den devraldığım için de ayrıca gururluyum. Beni burada yanız bırakmadığınız için de sizlere teşekkür ediyorum, iyi ki sizleri tanımışım iyi ki varsınız.”

 

Karacan daha sonra görevi devraldığı Şahin’e Eskişehir’den el yapımı özel bir tablo hediye etti. Karacan törenin ardından tebrikleri kabul etti. 

Editör: TE Bilişim