CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, yarın yapılacak olan Anayasa referandumu öncesinde Odunpazarı esnafını ziyaret etti. ‘Hayır’ çağrısında bulundu. Ziyareti sırasında Anayasa değişikliği paketine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çakırözer, ‘Hayır’ için destek istedi.
Esnafa sandığa gidin ve oyunuza sahip çıkın çağrısında da bulunan Çakırözer, “ Mesele parti meselesi değil. Mesele ülke, vatan meselesi.  Türkiye’nin geleceğini oylayacağımız bu Anayasa referandumunda demokrasi isteyen, özgürlük isteyen, ülkenin geleceğini düşünen tüm yurttaşlarla birlikte el ele verelim Hayır’larımızı çoğaltalım istiyoruz. ‘Hayır’ diyen biri olarak, bu ülkenin bir ferdi olarak ben de sizlere ‘Hayır’ deme çağrısı yapıyorum.  Ülkenin geleceği için sizlerin de yarın sandıklara giderek ‘Hayır’ diyeceğine gönülden inanıyorum” dedi.
HAYIR OYLARIYLA TÜM TÜRKİYE KAZANACAK
Sandıktan çıkacak olan Hayır oylarıyla bir partinin ya da şahsın kazanmayacağını, Tüm Türkiye’nin kazanacağını söyleyen Çakırözer, “Yarın çıkacak olan ‘Hayır’lar ile kazanan parti ya da şahıs olmayacak. Kazanacak olan ‘Evet’ diyeniyle ‘Hayır’ diyeniyle 80 milyon yurttaşımız olacak, Türkiye olacak. 16 Nisan kutuplaşma yerine kucaklaşmayı, ayrışma yerine birleşmeyi seçen Türkiye’nin ilk günü olacak” dedi.
 
 
 
Editör: TE Bilişim