CHP Parti Meclisi Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir’i ziyaret etti. Anayasada yapılmak istenen değişiklik hakkında konuşan Usluer, “ Herkes sandığa giderse sonuç kesinlikle Hayır olacaktır” dedi.

Usluer, toplumun 7 Haziran seçilerinde başkanlık sistemini istemediğini açık bir şekilde ifade ettiğini vurgulayarak şunları kaydetti: “ Başkanlık sistemi hakkında vatandaş daha önce tepkisini gösterdi. Bu önümüze getirilen referandum için de kesinlikle tavır koyacaklar. Aldığımız geri dönüşler bu yönde. Zaten bu rejim değişikliği hayata geçerse nelerin değişebileceğini anlattıkça insanların tavrı netleşiyor ve ‘Hayır’ diyorlar. Bu bir parti seçimi değil bu rejim değişikliği yapılmasına dair bir referandum. Ben siyasetçi kimliğimi arka plana alarak bunları anlatıyorum çünkü önce bir anneyim ve çocuklarımın geleceği konusunda endişeliyim.”

Özaydemir, Usluer’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve ülkenin geleceği için en doğru olana halkın karar vereceğini ifade etti. Ekonominin toplumun tüm kesimlerini etkilediğini ve artık huzurlu bir ortama ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi. ​

Editör: TE Bilişim