AK Parti il teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, Eskişehirli basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.
Düzenlenen kahvaltıda basın mensupları ile bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, Eskişehir basınına önem verdiklerini söyledi. Ünlü, “Halkın bilgilendirilmesi için mücadele eden, halkın istek ve önerilerini takip eden, yapılması için gayret gösteren emekçi gazetecilerimizin günün kutluyoruz. Basını fevkalade önemsiyorum. Özellikle Eskişehir basını bizim için çok önemli. İl Başkanlığı dönemimde, sizlerin ne kadar cefakarca, fedakarca bir iş yaptığınızı bizzat gördüm. Eskişehir basının a çok ciddi anlamda değer veriyorum. Sizlerin kıymetini bilmemiz lazım. Her zaman sizlerin kıymetini bilmek için gayret ediyorum” diye konuştu.
“BİRLİK İÇİNDE HAREKET ETMELİYİZ”
Ünlü, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Eskişehir’i özel görüyorum. Eskişehir bizim için fevkalade önemli. Sizin de Eskişehir’in gelişimini sağlama açısından üzerinize düşen görevi tam manasıyla yaptığınızı düşünüyorum. Bundan sonraki süreçte de şehrin büyümesi gelişmesi açısından üzerimize düşen görevleri hep birlikte yapmaya devam edeceğiz. Şehirde basınıyla, siyasi partileriyle, sivil toplum kuruluşlarıyla şehrimizde bir birliktelik sağlamamız lazım. Ülkenin birliğe, beraberliğe ihtiyacı var. Bu birlik, beraberlik içerisinde hareket etmemiz lazım.”
 
Not: Ünlü’nün açıklamalarının tamamını videodan takip edebilirsiniz
Editör: TE Bilişim