Büyük Birlik Partisi Eskişehir İl Başkanı Hamdi Salim Uzunoğlu, Kayseri’de askerleri hedef alan bombalı saldırıyı “Kahpece, korkakça, haince ve alçakça” olarak yorumladı.
Terör saldırını şiddetle laneteleyen ve kınıyan BBP İl Başkanı Uzunoğlu, “Saldırı sonucu şehit olan askerlerimize Yüce Allahtan rahmet, yaralanan asker ve sivil vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Büyük Türk milleti bu tür kahpe saldırılara asla boyun eğmeyecek, birlik ve beraberliğini asla bozmayacaktır. Tedbir almayan sorumluluk sahipleri artık hesap vermelidir. Hesabı sorulmalıdır.
Meclisteki partiler ortak tavır göstererek İDAMI getirmeli ve hainler cezaevlerinde beslenme yerine idam edilmelidir.  Hain terörün tüm uzantıları meclisten ve tüm kurumlardan derhal uzaklaştırılmalı, yargılanmalı ve cezalandırılmalıdır” dedi.
Milletin metanetini koruması, kışkırtma ve galeyanlara gelmemesi ve birlik şuurunu kaybetmemesini isteyen Uzunoğlu. Hain ve alçaklardan er geç şehitlerin kanlarının hesabı sorulacağını ve milletin her daim devletin yanında tek yumruk olduğunu sözlerine ekledi.
 
Editör: TE Bilişim