Saadet Partisi Eskişehir İl Sekreteri Yaşar Saylısoy, AB ve ülkelerine karşı idarecilerin sert sözlerle karşı çıkmalarını normal karşıladıklarını ancak karşı çıkışlarında  da lafta kalmamasını istedi.
Ülkenin  ‘görünürde’  ABD ile strajik müttefik ve Nato  da beraber olduklarını vurgulayan Saylısoy “Buna karşılık ABD ve AB  terör örgütleri ile birlikte hareket  ediyorlarsa  bilinmelidir ki ülkemizin Batı olarak ifade edilen bu ülkeleri örnek alması celladına aşık idam mahkumundan farkı kalmaz” dedi.
Batı kesiminin İslam ve Müslüman düşmanlığının tescillendiğini  belirten SP İl Sekreteri Yaşar Saylısoy şunları söyledi:
“Ülkemizde iktidar olma mücadelesi veren kesimlerinde yabancıları memnun  etmek yerine; içinde bulundukları toplumu memnun etmek için çaba göstermesi, bu mücadeleyi ülkesi içinde vermesi. Zira iktidarın yolunun kendi insanımızdan geçeceğini unutmamalıdır. Yeni bir dünya kurulurken ülkemizde bu yeni dünyada yerini alması gerekiyor. Bunun ilk şartı ABD ve AB7nin bunca ihanetlerine rağmen hala onlarla birlikte olmak arzunun dillendirilmesi yerine yıllardır batıyı ikna için harcadığmız çabayı İslam Birliği için  harcamamız gerektiğine inanıyoruz.”
 
 
 
Editör: TE Bilişim