Bu yıl yedincisi düzenlenen Uluslararası Tarım Fuarını, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca ve Yönetim Teşkilatı, Tepebaşı Kadın Kolları Başkanı Neşe Karademir ve Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Sivri gezdi.
Stantları tek tek gezen AK Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatı yoğun bir ilgi ile karşılandı. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi maddeleri ile ilgi vatandaşların, "Maddeleri okuyoruz fesih diye bir şey göremiyoruz. Ama muhalefet hep bundan bahsediyor" yorumlarına  ilçe başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca ,"Fesih diye bir kelime nerede var” diye yanıt verdi.
Burada anayasa değişikliği hakkında bilgi veren Kayanrca şunları söyledi: “Anayasa değişikliği teklifinin hiçbir maddesinde Fesih kelimesi ya da ona götürecek bir kavram, ifade yoktur. Burada bir tıkanıklık ortaya çıkarsa Cumhurbaşkanı ya da Meclis seçim yenileme kararı alabiliyor. Ancak bu yetkinin keyfi olarak kullanılmaması için bu yenileme kararında çift taraflı olarak seçime gitme şartı vardır. Yani sadece Meclis ya da sadece Cumhurbaşkanı karar alıp karşısındakini seçime göndermiyor. Karar aldığında kendisi de seçime gitmek zorunda oluyor. Bu sistem hem tıkanıklığa mahal vermiyor hem de millete hesap verme konusunda ciddiyet getirmiş oluyor. Biz zaten anlattığımız her yerde, bizi dinleyenlerden anlıyoruz ki, yanlış bilgilendirilmiş insanlar var, ancak yanlışı görünce kararları netleşiyor.”
 

 
Editör: TE Bilişim