BBP’den istifa eden Tahsin Keçilioğlu: YSK’yı göreve çağırıyorum istifalardan sonra düşmüş il başkanının açıklamaları benim muhatabım değildir.

BBP’den Pazar günü istifa eden 44 kişi arasında yer alan Tahsin Keçilioğlu, bugün il Başanı Ahmet Ulupınar’ın yaptığı açıklamalara cevap verdi. Kendisinin de bazı iddialara maruz kaldığını kaydeden Keçilioğlu yazılı açıklamasında istifalar sonrasında il yönetiminin düştüğünü iddia etti. Keçilioğlu yazılı açıklamasında şunları söyledi: "20 Nisan 2014 Pazar günü ben ve arkadaşlarımın BBP’den istifa açıklamamıza BBP il Başkanlığından verilen cevap nedeni ile istifa eden arkadaşlarımın adına açıklama yapmak zorunda kaldım.

                Günyüzü’nde CHP’nin desteklendiği 14.02.2014 tarihli sonhaber.com Ayhan Aydıner’in Günyüzünde BBP’liler Büyükerşen’i dakikalarca alkışladı isimli makelesinde açıkca da bellidir.

                Kaldı ki il teşkilatının  basın açıklamasında yer alan fotoğrafda verilen resimdekilerin partideki görevleri nelerdir basın mensuplarına özellikle ricam onu sormalarıdır.

                Bizim görev talebimiz olmamıştır. İstifa eden arkadaşlarımın içinde il teşkilatında halen görevi devam eden Muhasip Hasan Akyıldız, İl Başkan Yardımcısı Besim Aşık, İl Başkan Yardımcısı Alper Çakır, İl Başkan Yardımcısı Zafer Harman, İl Yönetim Kurulu üyesi Arzu Keleşoğlu, İl Yönetim Kurulu üyesi Kadir Altınkaynak, Odunpazarı İlçe Teskilatından İlçe Başkanı Adem Özdemir, Atilla Sert, İlçe Muhasibi  Tuncay Şendikici, Hatice Gündüz,  Murat Yaşa,  Tevvit Sarıca,  Halit Dere  Odunpazarı ilçe yöneticisi, Tepebaşı yönetimden A. Kadir Ertoy bu arkadaşlarım istifa açıklamasına kadar faal etkin yönetim kurulundaki arkadaşlarımdan bazılarıdır. YSK’yı göreve çağırıyorum istifalardan sonra düşmüş il başkanının açıklamaları benim muhatabım değildir.

           Türk Milliyetçiliği’nden taviz vermeyen ben ve arkadaşlarıma iftira edilmesini hayret ve esefle karşılıyorum.

                İstifa eden arkadaşlarımın il basın toplantısında olduğunu söyleyen, ayrıca benim başka bir siyasi partiye oy verdiğimi söyleyip isbat edemeyen müfteridir.

                Rahmetli ebedi liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun “iki saniyesine hakim olamadığımız bir dünya için fırıldak olmaya gerek yok” sözünden asla taviz vermeyen ben ve arkadaşlarım dik durmaya düz yürümeye yalan söylememeye ve doğrunun yanında yer almaya devam edeceğiz.”

Editör: TE Bilişim