Emek Partisi Eskişehir İl Başkanı Hüseyin Öge, 15 yıllık iktidarları döneminde AKP hükümetinin gerek ekonomik gerekse siyasal krizlerine çıkmasına neden olduğunu öne sürdü.
Hep kedisini haklı çıkarmak için ‘mağdur edebiyatı’ yaptığını belirten Emek Partisi İl Başkanı Hüseyin Öge, “15 yıldan bu yana bu ülkeyi yöneten ve istikrarsızlığın kaynağı olan AKP Hükümeti, 16 Nisan’da ‘başkanlık gelirse, istikrar da gelecek’ yalanlarıyla halkı kandırmak istemektedir” dedi.
Siyasal krizlerde hep ‘dış mihraklar’ın suçlu olduğunu vurgulayan Öge, “Ortadoğu’nun jadarması olmak için Suriye’de Esad’a kafa tutulmuş, ‘birkaç ay içinde Emevi Camiinde namaz kılacağız’ söylemleri ile oradaki cihadist örgütler desteklemiş, sonrasında ise ne Suriye’ye mal satılabilmiş ne de sınır ticareti yapılabilmiştir. Rus uçağı düşürülmüş, Rusya’ya posta üzerine posta koymuşlardır. Ama Rus turistler Türkiye’ye gelmeyip, turizmin çökmesine neden olunca Ruysa tarım ürünlerine ambargo koyup çiftçilerimizin malları ellerinde kalınca AKP Hükümeti Rusya’danr ‘özür dilemiş’ ve ‘tazminat’ ödenmiştir” şeklinde konuştu.
AKP Hükümetinin Referandum afişlerini de eleştiren Emek Partisi İl Başkanı Hüseyin Öge şunları söyledi:
“’Sıkıyönetim kalkacak’, ‘Parlamento herkesi denetleyecek’, ‘Cumhurbaşkanından hesap sorulabilecek’, ‘İstikrar gelecek’ denilerek sanki ülke Olağanüstü Hal ile yönetilmiyormuş, tek adam her şeyi belirlemeyecek bütün atamaları o yapmayacakmış, kıdem tazminatını bir kalemle o kaldırılmayacakmış gibi propaganda yöntemleri ile halkı aldatmak istemektedir. 16 Nisan’da Hayır oylarımızla bu kötü gidişe engel olacağız.”
 
Editör: TE Bilişim