Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Ramazan Bayramı mesajı yayınlayarak, yeryüzündeki tüm mazlumların mazlumiyetlerinin sona ermesi dileğinde bulundu.

Ramazan Bayramı’nın tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini dileyen BBP Genel Başkanı Destici mesajında şunları söyledi:

“Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan, içinde bin aydan daha hayırlı olduğuna inandığımız Kadir Gecesi'ni barındıran mübarek Ramazan Ayı'nı idrak edip, mutluluğunu ve manevi huzurunu hep birlikte yaşadık. Şimdi arefe gününü ve Mübarek Ramazan Bayramı'nı karşılayıp, inşallah kardeşlik duygularımızı ve bayramın sevincini en yükseğe çıkararak yaşayacağız.

  Ülke ve millet olarak zor bir dönemden geçmekteyiz ve problemlerimiz var. Bunların başında da terör problemi gelmektedir. Devletimiz terörün tüm unsurlarına karşı topyekûn, kararlı, cesur ve doğru bir konsepte mücadele vermektedir. Bu mücadele safhasında şehit olan kahraman mehmetçiklerimize, polislerimize, korucularımıza ve sivil vatandaşlarımıza öncelikle Allah'tan rahmet, yaralı gazilerimize acil şifalar niyaz ediyorum. Terörist unsurlara karşı içeride ve dışarıda kahramanca mücadele eden güvenlik güçlerimizin Rabbim yâr ve yardımcısı olsun.

  En önemli amaçları devletimizin varlığına, ülkemizin bütünlüğüne, milletimizin birliğine, istiklâline ve istikbaline kastetmek olan hain, katil ve kahpe terör örgütleri, devletimizin tüm unsurlarının kararlı duruşu, milletimizin sağduyusu ve Rabbimin inayetiyle inşallah muvaffak olamayacaklardır. Birliğimizin ve kardeşliğimizin bekasının, devletimizin bekasıyla eşdeğer olduğunun bilinciyle ülkemiz içerisinde fitne ateşi yakmaya çalışanlara, milletimizi ayrıştırıp, kamplaştırıp çatıştırma hayali kuranlara bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu asil Müslüman Türk Milleti Allah'ın izniyle müsaade etmeyecektir.

  Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan Bayramınızı bir kere daha tebrik eder; Müslümanların birliğine, kardeşlik duygularının gelişmesine, Türk ve İslam memleketlerinin kan, savaş, esaret, açlık, susuzluk ve gözyaşından kurtulmasına, yeryüzündeki tüm mazlumların mazlumiyetlerinin sona ermesine vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim.”

 

                                                       

Editör: TE Bilişim