Saadet Partisi Eskişehir İl Sekreteri Yaşar Şaylısoy, Mescid-i Aksa’ya yapılan zulmü şiddetle kınadıklarını söyledi.

Mescid-i Aksa’nın bütün Müslümanların namusu olduğunu söyleyen Şaylısoy, buranın bugün Siyonist işgal altında olduğunu belirtti.

ABD, AB ve Siyonist İsrail sadece Kudüs’ü değil bütün İslam âlemini işgal altında tuttuğunu belirten SP İl Sekreteri Yaşar Şaylısoy, “Bu zilletten kurtulmak için İslam âleminin artık birleşmesi gerektiğini Saadet Partisi olarak bir kez daha haykırıyoruz. Coğrafyamızdaki İslam ülkeleri tek tek çeşitli bahanelerle parçalanırken, 15 Temmuz göstermiştir ki milletimiz darbe girişimi sırasındaki tepkisini darbecilerin suratına Osmanlı tokadı gibi patlatmıştır.  Darbecilerin bir daha ayağa kalkması zordur” dedi.

Şaylısoy, “Ancak bölgemizdeki tüm terör örgütlerinin sökülüp atılması yolu, artık açıkça görüldüğü gibi bunları kullananlarla bağlarının kesilmesi, bir başka ifade ile bu terör örgütlerine destek verenlerden hesap sorulmasına bağlıdır. İnsanlarımız bölgemizde faaliyet gösteren örgütlerin arkasında ABD, AB ve Siyonistlerin olduğunu artık kesinlikle bilmektedir” şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim