Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir Odunpazarı ve Tepebaşı İlçe Teşkilatı yeni hizmet binaları Eskişehir Hamamyolu caddesi'nde törenle hizmete açıldı.
 Törene; Eskişehir MHP İl Başkanı Kadir Bıyık, MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Deniz Durak, MHP Tepebaşı İlçe Başkanı Uğur Yüceses, Ülkü Ocakları başkanları, sendika başkanları, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.
Sonra  Eskişehir MHP İl Başkanı Kadir Bıyık, MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Deniz Durak, MHP Tepebaşı İlçe Başkanı Uğur Yüceses,tarafından Aşure dağıtımına geçildi. MHP’li başkanlar Eskişehir halkına aşure dağıttılar.
Odunpazarı İlçe Başkanı Deniz Durak'ın, MHP Odunpazarı İlçe yeni hizmet binasının açılışında yaptığı konuşmada,  ''Altaylardan Tuna'ya kadar kahraman milletimin ayak bastığı toprakların en güzeli Sultan Aparslan'ın mirası,Osman Gazi'nin göz nuru,Mustafa Kemal Atatürk'ün emaneti güzel ülkemiz Türkiye'mizi bölmeye,bin yıllık kardeşliği bozarak güzerlim ülkemi parçalamaya çalışanlara inat,bu kutsal toprakları kutsal bir emanet kabul eden Türklük gurur ve şuuruna sahip,İslam'ın ahlak ve faziletiyle yoğrulmuş Milliyetçi Hareket Partimizin yeni hizmet binasının açılışına hoş geldiniz şeref verdiniz. Muharrem ayı Kuran-ı Kerim de kıymet verilen aylardan biridir.Aşura bu ayın en kıymetli günüdür.
Bu günden sonra gerek yerelde ve gerekse genel siyasete yön veren millletimizin dertleriyle dertlenen bir Milliyetçi Hareket Partisine tüm halkımız şahit olacaktır” şeklinde konuştu.
Eskişehir MHP Tepebaşı İlçe Başkanı Uğur Yüceses de yeni hizmet binasının açılışı ile ilgili konuşma yaptı.  Niyetlerinin, hem gönüldaşlarla hem de hemşehrilerlle ‘Hasbihal’  imkanı yaratabilmek olduğunu ifade eden Yüceses şunları söyledi:
“Halkımızla buluşmak ve sesimizi duyurmak istiyoruz. Böyle buluşmalar, gönüllerde birliği, dertleri paylaşmayı, birlikte çözümler üretmeyi sağlar. Bizler, Milliyetçi-Ülkücü Hareketin geleneğinden yetişmiş, Eskişehir’imizin sevinciyle sevinmiş üzüntüsüyle üzülmüş, kutsal vatan toprağımızın ve büyük Türk milletinin sonsuz bekasına inanmış insanlarız. Mazimiz şahidimizdir. Evladı olmaktan gurur duyduğumuz Aziz milletimize ve Eskişehir'imize hizmet etmekten iftihar ederiz. Eskişehir'de, MHP olarak değerlere sahip çıkan, yanlışlıklara karşı duran, doğruya ve çözüme katkı sunan, gelenekle yeniliği buluşturan, somurtkan siyaset yerine üretken siyaseti gündeme taşıyan bir anlayışla siyasetin akışını değiştirmek istiyoruz.”
 
Editör: TE Bilişim