MHP Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ferruh Singer, MHP Genel Merkezi tarafından onaylanan Eskişehir ve ilçelerinin kongre takvimini açıkladı. 
6 Aralık’ta Sivrihisar ilçesinde başlayacak olan kongre rüzgarı 22 şubat Pazar günü Eskişehir İl yönetiminin kongresi ile sona erecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Singer, kongrelerin partili-partisiz bütün vatandaşlara açık olduğunu belirterek, “Eskişehir ve Türkiye’de kucaklaşma hareketinin yeni bir başlangıcı olacak bu kongrelerde hiçbir Milliyetçi-Ülkücü kardeşimiz dışarıda kalmayacaktır” dedi.
Kongrelerden daha da güçlenerek çıkacağını vurgulayan Ferruh Singer, “Türkiye’nin en güvenilir partisi MHP ve teşkilatlarımız üzerinden birilerinin yapacakları, gizli plan ve kötü niyetler, fitne ve fesat oyunları hem Eskişehir’de hem de Türkiye’de amacına ulaşamayacaktır. Türkiye’nin en güvenilir partisi MHP önce teşkilat seçimlerinde sonra 2015 Milletvekili Genel Seçiminde aziz milletimiz ile tam kucaklaşma gösterecektir. Türk Milleti doğruya koşuyor” diye konuştu.
Odunpazarı kongresinin 27 aralık Cumartesi, Tepebaşı kongresinin ise de 4 Ocak Pazar günü gerçekleştirileceği belirtildi.
Editör: TE Bilişim