Demokrat Parti (DP) İl Başkanı Nazım Dölekçekiç,  yapılması istenen anayasa değişikliğini eleştirerek Milletin geçim derdinde  olduğunu söyledi.  
Hükümet ve MHP’nin bilinçaltına verdikleri mesaj  ile hayır oyu verecekler üzeride bir korku yarattıklarını öne süren Dölekçekiç, “Diyorlar ki FETÖ, PKK, IŞID hayır diyor. Sizler de hayır diyerek bunlara destek mi çıkacaksınız diye mesaj veriyorlar. Hiç kimse hayır diyenlerin vatan ve millet sevdasını test etmeye kalkmasın. Sorgulamasın. Öyle ki Cumhuriyet ve demokrasi için milletimizin hayır oyu vereceğine inanıyoruz” dedi.
Hayır oyu verecek olan üniversite öğrencilerinin korkuları olduğunu ileri süren Dölekçekiç, “Ben hayır diyeceğim ama korkuyorum diyorlar. Okumama mani olurlar mı, mezun olduğumda iş bulmama mani olurlar mı şeklinde bir korkuları var. PKK, IŞID’le aynı safta buluşuyorlar diyorlar ama bunlara da sormak lazım çözüm sürecini ortaya atan kimdi? PKK ile Oslo’da, İmralı’da hatta Dolmabahçe’de görüşen kimdi” diye sordu?
DP İl Başkanı Dölekçekiç, “Millet geçim derdinde bunlar seçim derdinde, kendini seçtirmek derdinde”  diyerek sözlerini tamamladı.
 
Editör: TE Bilişim