AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Kırka ziyaretinde  Kırka Etibor çalışanları ile bir araya geldi. Programın ardından esnaf ziyaretinde bulundu.

KIRKA ETİBOR İŞÇİLERİNE ZİYARET
AK Parti Eskişehir Milletvekili  Harun Karacan  1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı'nda Kırka Etibor çalışanları ile bir araya geldi. Kırka girişinde  Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın ve AK Parti ilçe teşkilatı tarafından karşılaşan Milletvekili Karacan  ilk ziyaretini Kırka Etibor İşletme Müdürlüğü'nde Penta 5 Fabrikasına yaptı. Başkan Kalın ile işçileri tek tek ziyaret ederek  günlerini kutlayan  Milletvekili Karacan,   Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne yeni atanan Ayhan Yıldız'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ
Milletvekili Karacan Kırka programı kapsamında  Kırka pazarı ve esnafına ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Karacan,  Kırka'nın kendisi için çok önemli olduğunu ifade etti. Kırka'da güzel dostluklarının olduğunu ve her gelişinde Kırka'dan iyi ayrıldığını belirten Karacan, "Kırkalı hemşehrilerimizin  taleplerini iyi biliyorum. Kimse merak etmesin Afyon- Kırka yoluyla da bizzat ilgileniyoruz. Yatırım programımızda var. 2016 yılı içerisinde Kırka'da her evimize doğalgaz girmiş olacak. Meslek lisemiz için de Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı biliyorsunuz müjdeyi verdi. Kırka için  müjdeler vermeye devam edeceğiz" dedi.
Milletvekili Karacan Kırka ziyaretinin ardından Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın ile birlikte Ayvalı Mahallesi'nde gerçekleşen Yağmur ve Şükür duasına katılarak bol ve bereketli bir yıl olmasını diledi.
 
Editör: TE Bilişim