Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel, Gündoğdu Mahallesi halkını ziyaret etti. Mahalleliye semtlerinin yarınları için birlikte hareket etme çağrısından bulunan Yüksel; “Haklı mücadelemizin sonunda mahallenize gün doğacak” dedi.
 
7 Haziran 2015'ten bu yana meclis çalışmaları çerçevesinde Gündoğdu Mahallesi’nin sorunlarını gündeme getiren, yetkili makamlara konuyla ilgili soru soran Yüksel, önceki gün mahalle halkıyla bir araya geldi. Vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Yüksel; “Semtinizin yarınları için birlik olun, birlikte hareket edin. Mahalle sorunlarının çözülmesi için verdiğimiz mücadele sürüyor. Buradaki her bir ferdin yüzü gülene kadar da sürecek. Gündoğdu sahipsiz değil. Hükümetin ayrıştırıcı, ötekileştirici ve rant politikalarına yedirmeyiz. CHP emeğinizin ve yarınlarınızın nöbetçisi, takipçisidir. Haklı mücadelemizin sonunda mahallenize gün doğacak” dedi.
 
Yüksel daha önce Gündoğdu Mahallesinin afet riskli alan ilan edilmesi ve mahalleye çevre yolundan bağlantı olmaması konularını gündeme getirmiş, TBMM’de çözüm aramıştı.
Editör: TE Bilişim