Millet Partisi Tepebaşı İlçesi 3. Olağan Kongresi Millet Partisi Eskişehir İl Başkanlığı binasında yapıldı. Yapılan seçimlerde Tepebaşı İlçe başkanlığına Celalettin Başer  yeniden seçildi.
MP Tepebaşı İlçe Başkanı Celalettin Başer, ülke olarak çok zor günlerden geçtiğini belirterek  “Devletimizin ciddi bir beka sorunuyla karşı karşıya kaldı, iç ve dış tehditlerin ve terörün her zamankinden daha fazla arttı. Özellikle güney sınırlarımızın ateş çemberiyle çevrildi, yangın ülkemize sıçramaması için Türk Milleti olarak birliğimizi muhakkak muhafaza etmemiz ve kuvvetlendirmemiz gerekiyor” dedi.
                Millet Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı Celalettin Başer, Eskişehir’de ve ülkemizin genelinde ekonominin durağanlaştığını,  insanlarımızın temel sorunlarının işsizlik ve güvenlik olduğunu belirterek iktidarı bu sorunların çözümüne ağırlık vermeye davet etti.
Başer, Eskişehir’in ve Türkiye’nin tüm sorunlarının Millet Partisi iktidarında ve Millet Partisi Genel Başkanı Aykut Edibali liderliğinde çözüleceğini, hedeflerinin muhteşem Türkiye’yi  kurmak olduğunu sözlerine ekledi.
 
Editör: TE Bilişim