CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç Magnesit Anonim Şirketi işçileriyle öğle molasında bir araya geldi. İşçilerle yemek yiyen Çakırözer ve Ataç, işçilerin talep ve sıkıntılarını dinleyerek, işçilere ‘Hayır’ çağrısında bulundu.
16 Nisan’da yapılacak Anayasa referandumu öncesinde pakete ilişkin kaygılarını işçilerle paylaşan Çakırözer ve Ataç, ülke üretimine, ekonomisine katkılarından dolayı şirket yöneticileri ve işçilere teşekkürlerini sundu.
Kadın işçilerin çoğunlukta olduğu yemekte kadınlara özel teşekkürlerini ileten Çakırözer ve Ataç, “ Kadınlar her yeri hem güzelleştirir, hem de en iyi yere taşır. Bizler 16 Nisan’da kullanacağımız ‘Hayır’ oyları ile memleketin geleceği için çalışan, üreten kadınlarımızla birlikte Türkiye’yi güzelleştirecek ve çocuklarımızın geleceği için en iyi noktaya taşıyacağız” dedi.
TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ İÇİN EN DOĞRU KARAR HAYIR 
Pakete ‘Hayır’ deme gerekçelerini işçilerle paylaşan Çakırözer, “ Bu bir parti seçimi, başkan seçimi ya da lider seçimi de değil. Türkiye’nin Cumhurbaşkanı, Başbakanı belli, milletvekilleri belli.. Bizler 16 Nisan’da Türkiye’nin geleceğini oylayacağız. Eğer ‘Evet’ denirse parlamenter sistem artık yok olacak, sadece adı olacak. Bir tek kişi ülkeyi yönetecek. Nasıl yöneteceğini ya da ondan sonra ülkeyi kimlerin yöneteceğini bilemeyeceğiz. Ama ‘Hayır’ dediğimizde bildiğimiz, şu an geçerli olan yönetim sistemi devam edecek. Halkımız kimi iktidar yaparsa o iktidar, kimi muhalefet yaparsa o muhalefet olacak. Bizler ülkemizin geleceği, çocuklarımızın huzur içinde yaşayacağı bir Türkiye için en doğru kararın ‘Hayır’ olacağına inanıyoruz. Sizlerden de ‘Hayır’ için destek istiyoruz” dedi.
 

 
Editör: TE Bilişim