AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Ertuğrul Dindar başkanlığındaki AK Parti Tepebaşı İlçe Meclis üyeleriyle Odunpazarı İletişim Ofisi’nde bir araya geldi. Meclis üyeleriyle görüş alış verişinde bulunan Karacan “önceliğimiz ne olursa olsun vatandaşlarımızın menfaati olmalıdır.” dedi.

Akabinde AK Parti Kadın Kolları Başkanı Av.Ceyda Akşen ve yönetim kurulu üyelerinden de çalışmalar hakkında bilgi alan Karacan “bizim şu tarihte seçim var bu tarihte seçim var derdimiz olmamalı, biz hemşehrimize verdiğimiz sözü şu tarih dediysek o tarihte yapmalıyız, hiç bir vatandaşımıza yapamayacağımız vaatler vermeden bir kişinin dahi olsa sorunlarını çözmeliyiz.” şeklinde konuştu.

Son olarak AK Parti Odunpazarı Gençlik Kolları Başkanı Mürsel Çavdar ve üyeleriyle de buluşan Karacan “gençlik kolları olarak en büyük görev size düşüyor, dinamik, cesaretli ve kararlı bir yapıyla partimizin faaliyetlerini sizler herkese anlatmalısınız, vaktinizi boşa harcamadan bugün için ilerisi için şehrimiz ve ülkemize neler katabilirim ki bu şehre bu ülkeye görevimi yerine getirebilirim diyerek yeni projeler üretmelisiniz.” dedi. Ayrıca Karacan, gençlik kollarımızın yanında olarak güç veren 26. Dönem milletvekili adayları Yetkin Tetik ve Yılmaz Altın’a da teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim