Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanı Oğuz Sever'in başkanlığında il yönetim kurulu '' 1 Kasım 2015 milletvekili seçimleri'' ile görüş alışverişinde bulundu.  Toplantıya MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Serdar Ulucan, MHP ilçe başkanları ve yönetim kurulu katıldı.

Eskişehir MHP il yönetim kurulu toplantısında; 1 Kasım milletvekili seçimleri ile ilgili yönetim kurulu üyeleri ve MHP ilçe başkanları kendi fikirlerini belirterek seçimlerde, MHP'nin oy kaybının sebepleri araştırıldı. 

'' 1 Kasım milletvekili seçimleri'' toplantısı  ile ilgili, Eskişehir MHP il başkanı Oğuz Sever şunları söyledi:

 ''Seçimlerde, MHP olarak üzerimize düşen görevleri eksiksiz olarak yaptık ve çalıştık. Seçimlerde; MHP tam kadro olarak, Eskişehir'in il ve ilçelerini, mahallelerini, esnaflarını, sivil toplum kuruluşlarını, evleri dolaşarak,  MHP'nin seçim projelerini anlattık ve yollarda gördüğümüz vatandaşlarımıza da MHP' nin projelerini açıkladık. MHP olarak, neden oy kaybettiğimizi arkadaşlarımızla konuşarak, nedenlerini araştırdık ve çözüm yollarını not aldık. Allah'ın izniyle, gelecek seçimlerde MHP'nin oyları artacaktır.'' 

Editör: TE Bilişim