CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, 38 polis ve sivil yurttaşın şehit olduğu İstanbul'da yaşanan terör saldırısını lanetleyerek, “Bizlerin güvenliği için canlarını feda eden kahraman polislerimizi asla unutmayacak, minnetle anacağız. Şehit olan polis ve yurttaşlarımızın kederli ailelerine, polis teşkilatımıza ve ulusumuza başsağlığı diliyorum” dedi. Çakırözer'inde aralarına bulundugu CHP heyeti Karabük'te şehit aileleriyle de bir araya geldi.
Asla unutulmayacaklar
CHP milletvekilleriyle Karabük'te temaslarda bulunan Çakırözer, İstanbul'da yaşanan terör saldırısı ile ilgili açıklama yaparak, “İstanbul'daki hain terör saldırısında yine canlarımızı yitirdik. Acımız çok büyük. Can güvenliğimizi sağlamak için hayatlarını feda eden kahraman polislerimize ve sivil şehitlerimize Allahtan rahmet dilerim. Onların ülkemiz için verdiği bu kutsal hizmet asla unutulmayacak. Hep minnetle anacağız. Şehitlerimizin kederli ailelerine, Polis teşkilatımıza ve halkımıza baş sağlığı ve sabır dilerim. Dualarımız, dileklerimiz yaralı polis kardeşlerimizin ve sivil yurttaşlarımızın bir an önce sağlıklarına kavuşmaları içindir” dedi.
Mevlüt Kandili huzur ve kardeşlik getirsin
Terör saldırısının faillerinin bir an önce bulunarak adalete teslim edilmesi gerektiğini belirten Çakırözer, "Nereden gelirse ve hangi amaçla olursa olsun terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Bu mubarek Mevlüt Kandili'nde ortak dileğimiz terörün sona ermesi ve ülkemizin bir an önce sevgi, huzur, barış ve kardeşlik ortamına kavuşmasıdır” dedi.
CHP'den şehit ailelerine ziyaret
Çakırözer'in de aralarında bulunduğu CHP heyeti dün Karabük'te şehit ailelerini de ziyeret etti. Karabük'teki temasları sırasında şehit aileleri ile gazilerin derneklerini ziyaret eden CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar'ın da yer aldığı heyet ailelerin sıkıntı ve taleplerini dinledi. Çakırözer burada yaptığımkonuşmada, "Bizler, terörün üstesinden ancak ve ancak birlik, beraberlik ve dayanışma kararlılığı içinde kenetlenerek gelebiliriz” dedi.
CHP heyeti daha sonra Hakkari'de şehit düşen Piyade Er Coşkun İşleyen'in Safranbolu'nun Düzce köyünde yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Ziyaret sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da şehitin ailesini arayarak, başsağlığı dileklerini iletti.
 
Editör: TE Bilişim