Eskişehir Osmanlı Ocakları İl Başkanı Esat Demirtaş, TÜMSİAD Eskişehir Şubesini ziyaret ederek, referandum süreci hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Osmanlı Ocakları Eskişehir İl Başkanı Esat Demirtaş, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halkoylaması için yürüttükleri ''Evet'' çalışmaları kapsamında TÜMSİAD Eskişehir İl Başkanı Ali Engiz ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Ziyarette Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin reform, icraat, etkinlik, istikrar ve refahın daha etkili ve hızlı bir şekilde gerçekleştireceği konuşuldu. Ziyaretten dolayı Başkan Engiz, Osmanlı Ocakları Eskişehir İl Başkanı Demirtaş'a teşekkür ederek Eskişehir TÜMSİAD’ın çalışmalarından bahsetti.
Ziyaret sonrası Başkan Engiz, Demirtaş'a 16 büyük Türk devletinin madenî levha üzerine basılı sembolik bayraklarını hediye etti. Osmanlı Ocakları İl Başkanı Demirtaş da Sayın Engiz'e çiçeklerini takdim ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Osmanlı Ocakları'ndan ziyarete, İl Başkan Yardımcısı Selim Altıntaş, Teşkilat Başkanı Serkan Tez ve İl Gençlik Kolları Başkanı Hakkı Kabal katıldılar.
TÜMSİAD Eskişehir Şubesi’nden Genç TÜMSİAD İl Başkanı Mustafa Temel, Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Gökçe, Zeynel Abidin Akan ve Oğuzhan Çelik katıldılar.
 

 
Editör: TE Bilişim