AK Parti Eskişehir İl Başkanı M. Dündar Ünlü, eski Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ile   Eskişehir’in tanınmış isimleri arasında yer alan Milli Selamet, Refah ve Saadet Partileri dönemlerinde üst düzey yönetici görevlerinde yer almış isimlerinden Makina Mühendisi Nihat Bilgiç’i makamında ziyaret etti.

Dönemin Odunpazarı İlçe Belediye Başkanı Burhan Sakallı, AK Parti Eskişehir İl Başkanı M. Dündar Ünlü’nün kendisine yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken “Ben her zaman desteğe hazırım” mesajını verdi. Ünlü, AK Parti’nin kuruluşun 14. Yılı kapsamında ziyaretlerinin devam ettiğini vurgularken, Kasım ayında gerçekleşecek seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

YEK VÜCÜT OLACAĞIZ

AK Parti davasına inanarak kente ve insanlığa hizmet etmiş kişilerin tecrübelerine her zaman ihtiyaç olduğunu belirterek sözlerine devam eden Ünlü, “Önümüzde çocuklarımızın ve ülkemizin geleceğini belirleyecek çok önemli bir seçim var. Bu seçimlerde hep birlikte yekvücut olarak çalışmalarımızı yürüteceğiz. . Sebep ne olursa olsun, söylenen sözlerin içeriği ne olursa olsun Ak Parti söylediğinde doğrudan reddeden, eleştirenlere bu seçimde milletimiz en ağır şekilde hesap soracaktır. Sizlerin tecrübeleri bizlere yol gösterecektir. Ve artık huzuru bozmak isteyen şer odakları ve yapılanmalarına karşı bizler huzur ve barışın sağlanması amacıyla gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız” diye konuştu.

REHAVETE KAPILMAMAK GEREK

Yerel yönetimler konusunda tecrübelerini her zaman aktarmaya hazır olduğunu vurgulayan Sakallı “Öncelikle bu ziyaret benim için çok anlamlı ve gurur verici oldu. Şahsınız ve yönetiminizi bu hassas düşüncenizden ötürü kutluyorum. Bir önceki seçimde almamız gereken gerçekten çok anlamlı mesajlar verildi. Bunları iyi süzgeçten geçirmemiz gerekmektedir. Rehavete asla kapılmamak lazım. Her zaman çalışma tempomuzu ve morallerimizi en üst seviyede tutmak gerekiyor. Ben her zaman desteğe hazırım” şeklinde konuştu.

DOSTLUK BAĞIMIZ VAR

Ünlü, ardından Eskişehir’in tanınmış isimleri arasında yer alan Milli Selamet, Refah ve Saadet Partileri dönemlerinde üst düzey yönetici görevlerinde yer almış isimlerinden Makina Mühendisi Nihat Bilgiç’i makamında ziyaret etti. Bilgiç, AK Parti ile bir dostluk bağlarının bulunduğunun unutulmaması gerektiğini belirterek Kasım ayında gerçekleşecek olan seçimler hakkında da görüşlerini açıkladı. 

Editör: TE Bilişim