CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan’ı eleştiren bir basın açıklaması yaptı.
AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan’ın, Odunpazarı Belediyesi’nin kar çalışmaları ile ilgili  paylaşımları hakkında konuşan Sallarel, “Bir İlçe Başkanı düşünün yapılan her hizmeti yapılan her işi her güzel şeyi eleştirsin ve sonra çıksın her yerde ‘hiçbir şey yapılmıyor’ desin. En son şehrimize yağan yoğun kar sonucunda belediyemiz personelinin yaptığı özverili çalışmaları alaylı bir dille kötülesin. Odunpazarı ilçemizin Muhalefet Partisi’nin İlçe Başkanı gene kör muhalefet yapmış. Gene yapılan güzel işleri dahi görmezden gelmiş. Bu arkadaşın yaptığı bu eleştiriler siyasi toyluğundan kaynaklanıyor” dedi.
“BASTIĞI HER YERDE KAZIM KURT’UN İMZASI VAR”
“AKP Odunpazarı İlçe Başkanı  kendi siyasi hırsı yüzünden yapılan işlere kör olmaya devam etsin” diyen Sallarel, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Biz oylarını arttıran bir parti olarak senin gidip şov yaptığın bozuk üslubunla her işi kötülediğin yerlerde kurduğumuz dostluklarımızı ilerletmeye ve belediyelerimizin yaptığı işleri anlatmaya ve hemşerilerimizi dinlemeye ve isteklerini yerine getirmeye devam edeceğiz. CHP ‘baskı’ ve ‘korku’ ile değil yaptığı hizmetler neticesinde halkın partisidir. AKP’nin İlçe Başkanın bastığı her yerde Odunpazarı Belediyemizin ve Av. Kazım Kurt’un imzası vardır. Biz halkın içinden geldik, onların derdini, sorunlarını biliyor ve onları dinleyerek bu doğrultuda hizmet siyaseti yapıyoruz. Kendisine tavsiyem yapılan hizmetleri tek tek anlatmak yerine sınırlarını biraz daha genişleterek sadece salonlarda ve Camii avlularında siyaset yapmasını değil hem merkez mahalleleri hem de kırsal mahallelerimizi ziyaret etmesini öneriyoruz belki o zaman yapılan işleri görür.”

 
Editör: TE Bilişim